Glaslatten, glaskitten en glasreiniger

Glaslatten, glaskitten en glasreiniger

Naast het leveren en plaatsen van glas biedt A&A Glashandel ook materialen te koop aan om glas te plaatsen en te onderhouden, zoals glaskitten,glaslatten en glasreiniger en nog andere glas benodigdheden.

Glaslatten

Met glaslatten wordt een ruit in het raamkozijn vastgezet. De glaslatten zijn gemaakt van Dark Red Meranti en goedgekeurd door het FSC. Het hout is spintvrij en altijd van constante kwaliteit. Ook afwijkende maten kunnen worden geleverd. De meest voorkomende afmetingen en soorten zijn standaard op voorraad.

Glaslatten glasplinten A&A Glashandel

Glaskitten

De glaskitten van het merk Den Braven zijn er in verschillende soorten. Voor elke klus is er een aparte glaskit. Om te weten welke kit u nodig heeft voor het glas, kunt u op de website van leverancier Den Braven de kitwijzer invullen. U hoeft slecht twee vragen met betrekking tot glaskitten te beantwoorden. Eerst kiest u voor de optie ‘beglazing en ramen’. Vervolgens beantwoord u twee vragen. Eerst wordt er gevraagd wat u wilt verbinden en als tweede welke verbinding het betreft. De glaskit om bijvoorbeeld glas te kitten in een houten raamkozijn vraagt om een ander type glaskit dan die voor de kunststof en metalen raamkozijn.

glaskitten-3-diverse-varianten

Glasreiniger

Om het glas te reinigen kunt u natuurlijk op de ouderwetse manier aan de gang gaan met een emmer water, een zeemlap, een spons en een trekker. Toch is het niet de ultieme manier om het glas te reinigen omdat er vaak strepen achterblijven. U kunt ook uw eigen milieuvriendelijke glasreinigermaken met een drupje afwasmiddel op een vochtig doekje en nawrijven met een doek met azijn.

Bij A&A glashandel is er ook een eersteklas glasreiniger in een bus te koop. Deze glasreiniger reinigt niet alleen op een veilige manier glas maar ook kunststof, keramiek, autoruiten en spiegels en geeft een streeploos, stralend schoon en glanzend resultaat.

glas-reiniger A&A Glasreiniger