Barcelona chair of barcelona chair replica

Barcelona chair en barcelona chair replica

De Barcelona Chair is een bijzonder stukje design dat zeker weten fraai in je woonkamer zal staan. Maar wat gebeurd er als je op deze stoel gaat zitten? Het resultaat is een comfort dat je nooit meer wil vergeten. De Barcelona Chair is een stoel gemaakt van prachtig modern leer en zorgt ervoor dat je met gemak kan wegzakken in de stoel. Door de speciale vorm blijft je lichaam ondersteund en krijg je het ultieme comfort gevoel. Het enige nadeel is dat de originele stoel gemaakt is voor de Spaanse koning rond 1930. Het moest een moderne troon worden waarop de koning kon uitrusten na een lange werkdag. Het prijskaartje loopt dus al snel op tot duizenden euro’s. Maar hoe krijg je zo’n stoel dan als nog voordelig in jouw bezit? De enige echte oplossing is de Barcelona Chair Replica.

Barcelona chair replica lijkt exact op het origineel

Van de vorm van het design als het gebruikte leer alles is exact hetzelfde als je kiest voor een Barcelona chair replica. Het enige verschil is dat het een namaak is van het origineel. Je kan nu de stoel al in je bezit krijgen voor enkele honderden euro’s en hetzelfde comfort ervaren als met de originele stoel. De ontwerpers laten dan ook graag weten dat je gerust kan plaatsnemen op je eigen troon en kan voelen welk comfort een echte koning mag hebben. Vanaf nu kan je jezelf tot koning uitroepen en iedere dag plaatsnemen op je troon.

Designer item voor in de woonkamer of op kantoor

In steeds meer tv-series en films is de Barcelona Chair echt een designer item geworden. Natuurlijk gaat het hierbij altijd om een Barcelona Chair Replica, maar dit neemt niet weg dat het unieke design prima als eye-catcher in de woonkamer kan staan. Als je geen plaats voor de stoel hebt in de woonkamer dan mag de stoel best wel een plekje krijgen op kantoor. Tijdens een drukke werkdag kan je zo even ontspannen door onderuit te zakken in je eigen Barcelona Chair replica