Dit zijn drie leuke woonplaatsen om komend jaar naartoe te verhuizen

Wil je binnenkort gaan verhuizen, maar weet je nog niet waar naartoe? Het kan ook heel lastig te zijn om een plek te vinden waar je je thuis voelt. Daarnaast zijn er ook veel dingen waar je uit moet kiezen. Wil je in een stad of in een dorp wonen? Ga je liever voor een knus, gezellig dorpje of een woning waar veel nieuwbouw staat? Dan moet je natuurlijk ook nog kiezen in welke provincie of in welk deel van Nederland je wil wonen. Hieronder staan drie leuke woonplaatsen waar het heerlijk is om te wonen.

Utrecht

Deze stad ken je natuurlijk al. Het is niet alleen een leuke stad om heen te gaan voor een dagje of weekendje weg, maar het is ook een heerlijke plaats om te wonen. Het is ook niet voor niets de populairste plek om te wonen, op Amsterdam na natuurlijk. De reden waarom mensen het zo fijn vinden om in Utrecht te wonen, is natuurlijk omdat het een prachtige en gezellige stad is. Hij lijkt op zich best wel op Amsterdam, maar het voordeel van Utrecht is dat je hier bijna geen toeristen hebt. Verder heb je wel de prachtige grachten, monumentale gebouwen, winkels, terrasjes en een hoop gezelligheid.

Boskoop

Misschien heb je nog nooit van Boskoop gehoord, maar het is een heerlijke plek om te wonen. Het is een dorpje dat tussen Waddinxveen en Alphen aan den Rijn ligt, aan de oevers van de Gouwe. Je woont hier op een prachtige locatie met veel natuur om je heen. Het dorp staat vooral bekend om haar mooie aanzicht, de grote hefbrug en de boomkwekerijen. Als je in Boskoop woont, kun je heerlijk tot rust komen, maar als je wat meer drukte wil dan ben je ook in een mum van tijd in de stad. Check ook deze woningen in Boskoop waar je prachtig kunt wonen.

Bakel

Wie wil er nou niet wonen in de gezelligste provincie van Nederland? Bakel is het oudste dorpje van Brabant en ligt in het zuidoosten, vlakbij natuurgebied De Peel. Het is een mooi, gezellig dorpje met veel handige voorzieningen en gezellige terrasjes. Binnen een kwartiertje rijden ben je in Limburg, maar ook voor Belgiƫ en Duitsland hoef je maar een half uur te rijden. Daarnaast zit je ook op een half uur rijden van Eindhoven en nog ietsje verder liggen de steden Den Bosch en Tilburg.