Tuinkachel Bonblist, robuuste alleskunner

De Bonblist tuinkachel van het bekende merk Bonfeu is één van de meest complete tuinkachels in het assortiment van www.tuinkachelgigant.nl. Dit is vooral te danken aan de uitgebreide functies en mogelijkheden die deze tuinkachel je biedt. Zo beschikt de Bonblist tuinkachel onder andere over een dubbele vuurkamer.

Robuust

De Bonblist tuinkachel van Bonfeu is een robuuste tuinkachel. Dit komt voornamelijk door het materiaal waarvan de tuinkachel is gemaakt, namelijk zwart staal. De afmetingen vallen alleszins mee. De tuinkachel is 97 centimeter hoog, 46,5 centimeter breed en 39 centimeter diep. Dit maakt dat de tuinkachel in vrijwel iedere tuin te plaatsen is. Daarnaast weegt de tuinkachel 57 kilo. De tuinkachel staat dan ook erg stevig op de grond, waardoor je de kachel niet snel om zal stoten. De Bonblist is tevens gemaakt van een staalsoort die erg hoogwaardig is en daardoor kwalitatief hoogstaand is. Het materiaal is dan ook tot wel 5 millimeter dik.

Alleskunner

Bonfeu heeft met deze Bonblist tuinkachel een ware alleskunner uitgebracht. Zo is de tuinkachel onder andere voorzien van een dubbele vuurkamer. Hierdoor kun je aan de hand van de grootte van het gezelschap bepalen hoeveel hout je stookt. Daarnaast beschikken deze vuurmakers over chamotte stenen. Die stenen zorgen er onder andere voor dat de warmte beter geleid wordt en dat de bovenkant van de kachel niet al te heet worden. Dit brengt extra veiligheid met zich mee. Ook beschikt de Bonblist tuinkachel over een ruime houtopslag onder de vuurkamers. Hierdoor hoef je niet elke keer een nieuwe voorraad aan hout te gaan halen, maar kun je hout voor een hele avond onderin de kachel kwijt.

Groot vuurbereik

Door het ontwerp van de Bonblist tuinkachel heeft de kachel een groot bereik en kun je zelfs grote gezelschappen voorzien van veel warmte. Niet in de laatste plaats door het toevoegen van een dubbele vuurkamer. De tuinkachel van Bonfeu is dan ook een robuuste alleskunner.