De voordelen van de Thermrad radiator

Misschien dat deThermrad radiator u niet meteen heel bekend in de oren klinkt, feit is wel dat dit merk enorm aan de weg aan het timmeren is en een zeer serieuze en geduchte concurrent van de gevestigde merken aan het worden is. Een Thermrad radiator is bovendien een kindvriendelijke radiator die aan al uw wensen tegemoet kan komen.

Thermrad radiatoren bieden steeds de best denkbare prijs- kwaliteitsverhouding

Laten we het zo zeggen; zoekt u naar de beste prijs- kwaliteitsverhouding als het gaat om de aanschaf van een radiator, dan zit u met een radiator van Thermrad altijd goed. Want die verhouding is uitstekend. Bovendien koppelt het functionaliteit aan een zeer elegante uitstraling. Al tijdens het productieproces krijgt de radiator van Thermrad de beste lak aangemeten. Die lak blijft jarenlang zitten en wordt niet aangetast.

De Thermrad radiator wordt uitvoerig getest en dat onder zeer hoge druk

Wat de Thermrad radiator ook al bijzonder maakt is het feit dat geen enkele andere radiator zo uitvoerig getest wordt als de uitvoeringen van dit merk. Zo dienen ze bestand te zijn tegen een druk van 13 bar zonder lekkage te vertonen. Bij Thermrad zijn ze overtuigd van hun product door een garantieperiode te geven van liefst 10 jaar. Het zegt alles over het vertrouwen dat er is in deze radiator.

Zeer populair onder de installateurs en de eindgebruikers

U zoekt een gangbare radiator? Dan kunt u met de Thermrad radiator Compact 4 prima uit de voeten. Niet voor niets is deze radiator erg populair onder de installateurs en de eindgebruikers. Dit heeft vooral te maken met de werkelijk uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en het gemak dat deze radiator biedt bijvoorbeeld met vier aansluitpunten. Bijzonder zijn ook de vier aansluitpunten aan de zijkanten. Het zijn allemaal zaken die de radiatoren van Thermrad net wat extra’s geven.

Met ribbels en met een volledig vlakke voorzijde

Zoekt u een uitgebreidere radiator, dan is de Thermrad radiator uit de Super 8 serie een echte aanrader. Ook deze radiator heeft twee sets aansluitingen en is aansluit gemak dus gegarandeerd. Hoe simpel het ook is, het biedt de eindgebruiker en zeker ook de installateur heel erg veel extra’s en gemak. De Super 8 serie is er in twee verschillende uitvoeringen; een met de welbekende ribbels en een met een meer modern plateau en dus een volledig vlakke voorzijde. Bovendien worden er door Thermrad modellen aangeboden de verticaal zijn.

Kinderen stoten zich niet aan de scherpe hoeken van de radiator

Nog iets opvallends is dat een Thermrad radiator in de hoeken steeds erg fijn afgewerkt is en ronde vormen heeft. Scherpe hoeken zul je op een radiator van Thermrad niet aantreffen Dat maakt het ook nog eens een zeer kindvriendelijke radiator, want u wilt niet weten hoe vaak kinderen letsel oplopen door te botsen tegen de hoeken van een radiator. Kortom; met een Thermrad radiator koopt u een radiator die altijd iets extra’s te bieden heeft. En dat zonder dat u er de hoofdprijs voor hoeft te betalen, een ook bepaald niet onbelangrijk pluspunt van een radiator van dit merk. Wilt u meer weten over de voordelen van de Thermrad radiator voor u? Neem een kijkje op www.cv-compleet.nl.