5 voordelen van een upgrade naar een slimme thermostaat

Technologie is diepgeworteld geraakt in het dagelijks leven en heeft de manier waarop mensen communiceren, werken en leven opnieuw gedefinieerd. Aangesloten apparaten voor thuis, zoals slimme thermostaten, zorgen voor een revolutie in gemak, energiebesparing en comfort. Controle plaatsen als nooit tevoren, letterlijk binnen handbereik. Het is eenvoudig om de steeds stijgende populariteit en aantrekkingskracht van deze apparaten te begrijpen wanneer u nadenkt over alle voordelen die ze bieden.

1. Slim leren

Haal het giswerk uit vooraf gedefinieerde schema’s en temperatuurinstellingen met een slimme thermostaat. Sensortechnologie stelt deze slimme apparaten, zoals bijvoorbeeld de slimme Remeha thermostaat, in staat om uw schema en gedrag te leren. Dit bewapent ze met de benodigde informatie om de temperatuur van uw huis op de meest efficiĆ«nte manier te verlagen en te verhogen om perfect af te stemmen op uw levensstijl.

2. Geofencing

Als u zoals de meeste mensen bent, gaat u vaak van huis en niet altijd volgens een vast schema. De meeste slimme thermostaten zijn uitgerust met geofencing-technologie die uw locatie detecteert op basis van de geolocatie van uw telefoon. Als u overdag weg bent, past uw slimme thermostaat automatisch uw temperatuurinstellingen aan voor de grootste energiebesparing. Wanneer u naar huis gaat, zal uw slimme thermostaat automatisch uw gewenste temperatuurinstelling hervatten om ervoor te zorgen dat u thuis wordt verwelkomd voor optimaal comfort.

3. Verander de warmte waar u ook bent

Op weg naar huis van een familievakantie? Gaan de kinderen vroeg van school naar huis? Of misschien bent u thuis in bed en wilt u gewoon dat het een beetje warmer is? Met uw smartphone in de hand, kunt u de thermostaatinstellingen van uw huis vanaf elke locatie bedienen.

4. Meldingen

Slimme meldingen helpen u op de hoogte te houden van de status van uw huis. Ontvang e-mail- of sms-berichten met onderhoudsherinneringen, systeemfoutcodes of een melding van een plotselinge temperatuurverandering.

5. Bespaar energie

Verwarming en koeling kunnen tot de helft van het maandelijkse energieverbruik van uw huis vertegenwoordigen. Een slimme thermostaat bestudeert verwarmings- en koelpatronen en biedt energiebesparende mogelijkheden via rapportage en automatische temperatuurinstellingen.