Kinderkamer opgevrolijkt met prachtige posters

Tsja de kinderkamer van David is wel een beetje aan de saaie kant. Nou ja dat was ie. We hebben echt een make-over gegeven aan de kamer van David. Waar moet je dan aan denken. Nou niet veel verder dan een paar kinderkamer posters.

Op Instagram volg ik al een tijdje CozyKidz.nl dat is een webwinkel die hebben echt de leukste hipste kinderkamer accessoires. Altijd als ik naar deze winkel ga dan zie ik gewoon weer wat leuks, wat nieuws, wat hips. Gewoon top altijd hier. Wat een leuke winkel. Maar, dit keer dacht specifiek aan kleurrijke kinderkamer posters. De leukste poster dit keer vond ik Eef Lillemor Black Moon. Was ook maar een tientje tsja voor dat geld kan ik het niet laten liggen. Van Majvillan hadden ze dan een super grappige poster Vanilla Moon poster. Zeer kleurrijk en mooi vormgegeven ja kan je echt veel lezen blazen in de kinderkamer. Zitten allemaal dieren op poster, zoals een uil een kat een beer een vogel een konijn, echt zo leuk.

Verder hadden we dan ook nog een vloerkleed nodig. Nou schitterende kinderkamer vloerkleden hebben ze ook voldoende bij CozyKidz, met name dan Lucky Boy Sunday vloerkleed die heet Gorby. Het kleed bestaat uit tachtig procent wol en dan de rest katoen. Het mag overigens niet gewassen worden. Dat vond ik wel een minpuntje. Maar hij is zo goedkoop wordt ie te vies dan kopen we gewoon een nieuwe!

En ten slotte dan nog een quilted bed pockets lemon van Konges Slojd. Zeer leuk voor aan het bed en ook echt handig en dus pragmatisch een aanwinst voor de kinderkamer. Nou al die items hadden we weer binnen no time in huis. Fijn voor ons want ik heb weinig geduld om te wachten. En weer stuk voor stuk tevreden met alle aankopen echt een top winkel dat cozykidz.nl ik raad het iedereen aan.