Duizend en één nacht

Als het ’s avonds donker wordt is het tijd om binnen de lampen aan te doen. Ongezellig al dat licht? Met deze  Oosterse wandlampen niet. Deze prachtige exemplaren met ronde vormen lijken rechtstreeks uit de vertellingen van duizend en één nacht te komen. Vaak zijn de lampen opengewerkt (soms met wel duizenden gaatjes!) waardoor er een betoverend schouwspel van licht op muren en plafond te zien is. De warme gloed van een oosterse lamp zorgt voor een sfeervolle omgeving met een magisch randje. Met de oriëntaalse wandlampen van Ghalia voelt ieder huis direct aan als thuis.

Voordelen van een wandlamp

Een wandlamp is een echte sfeerlamp, meer dan een hangende of een staande lamp. Je gebruikt hanglampen om ruimtes ‘aan te kleden’. Onze oosterse wandlampen zijn de perfecte sfeermakers voor kleinere ruimtes waar geen plek is om andere lampen te plaatsen, zoals een hal of een overloop, maar je kunt ze ook gebruiken om je muren in grotere ruimtes mee te versieren. De wandlampen zijn van uitstekende kwaliteit en makkelijk op de muren aan te brengen.

Een echte eyecatcher

Onze oosterse wandlampen zijn in allerlei formaten te verkrijgen zodat je altijd de lamp kunt kiezen die het beste bij jouw interieur past. Of je hem nou aan de wand boven de eettafel hangt, in de hal of in de slaapkamer, met deze bijzondere lamp heb je altijd een echte eyecatcher in huis, want ook als de lamp niet brandt is hij een lust voor het oog. En heb je er al eens aan gedacht een oosterse wandlamp in de badkamer te hangen? Net als de oosterse nachten zijn er ook duizend en één mogelijkheden om een wandlamp of oosterse plafonniere te gebruiken in de inrichting van je huis.

Dansend licht

’s avonds zorgen deze wandlampen voor een magische gloed in de ruimte. De lichtval van elke lamp is anders door de met hand gemaakte gaatjes die in prachtige patronen op de lamp zijn aangebracht. In combinatie met factoren van buiten zorgt een oosterse lamp voor een fascinerend schouwspel van dansend licht in de ruimte. Met deze wandlampen zorg je ervoor dat dat ene saaie, donkere hoekje  nu een sfeervolle aanvulling is op je kamer.

Kijk rustig rond in onze collectie oosterse wandlampen om te zien welke het beste bij jouw interieur past. Met een mooie oosterse wandlamp haal je een echte blikvanger in huis die zorgt voor magische sferen en maak je je interieur helemaal af.