Verfraai je woning met LED

Je bent vast wel op de hoogte van de LED gekte in Nederland. Vrijwel iedereen wilt nu LED lampen in huis hebben omdat ze voordeliger zijn dan oude gloeilampen. Ze kosten wellicht wel iets meer dan normale lampen, maar ze verbruiken minder energie en gaan ook enkele keren langer mee. En zeker nu de technologie LED lampen steeds goedkoper maakt, zou je een dief van je eigen portemonnee zijn wanneer je geen LED lampen in je huis installeert. Maar wat nu als je in je schuur of op kantoor gewend bent aan TL buizen? Is het ook mogelijk om deze te vervangen door de duurzame LED lampen?

Het antwoord is ja. Al langere tijd zijn er nu ook LED TL buizen op de markt. Dat betekent dat je nu ook gebruik kunt maken van de energiezuinige LED lampen in de vorm van een lange TL buis!

Wat is een LED TL?

TL buizen zijn erg inefficiënt wanneer het gaat om energieverbruik. Niet alleen kost het opstarten erg veel stroom, ze geven ook maar één type licht op een sterkte. En soms wil je een ander soort lichtkleur, of de mogelijkheid om je lamp te dimmen. Gelukkig kun je nu voor al deze redenen een LED TL buis aan schaffen. De LED TL buis is verkrijgbaar in dezelfde maten als normale TL buizen. Maar ze zullen je veel geld laten besparen omdat het lamp gedeelte zelf is gemaakt van LED!

Waar kun je een LED TL voordelig aanschaffen?

Als je op zoek bent naar voordelige LED TL buizen, dan kun je die vinden op Letsled.nl. Ze hebben naast LED TL buizen een breed assortiment van allerlei verschillende soorten LED lampen voor een goede prijs. Daarnaast kun je op hun site ook allerlei andere informatieve artikelen en blog posts vinden over LED lampen. Mocht je nog vragen hebben over LED TL buizen, of je wilt graag een opmerking kwijt, laat dan even een comment achter!