Lemax kerstdorp

Elke Kerst wordt geheid een feest met een Lemax kerstdorp in huis. De huisjes en figuurtjes van Lemax bieden warmte en gezelligheid aan ieder onderkomen. Wat is er nu zo leuk aan het bouwen van een kerstdorp? Het is een hobby zonder grenzen. Je kunt jouw dorp precies zo inrichten als jij dat wilt. Bovendien voegen we elk jaar weer nieuwe beeldjes aan onze collectie toe, waardoor je altijd door kunt blijven verzamelen. Ieder beeldje is rijk aan details en vertelt weer een ander verhaal. Laat je verrassen door onze uitgebreide collectie!

Lemax webshop

Met behulp van onze Lemax webshop bestel je makkelijk en snel jouw kersthuisjes. Door op de bestelknop te drukken, voeg je in een handomdraai jouw begeerde beeldjes toe aan de winkelwagen. Gelukkig zijn er altijd genoeg figuurtjes om uit te kiezen! Ook in 2017 zijn er weer een heleboel nieuwe kerstbeeldjes geïntroduceerd. Zo zijn er 67 nieuwe Lemax kersthuisjes, 76 nieuwe Lemax figuren en 37 nieuwe accessoires bijgekomen voor in jouw kerstdorp. Je hoeft je dus nooit te vervelen. Er valt altijd wel wat te verzamelen!

Lemax kerstdorpen

Wij bij Kersthuisje.nu bieden verschillende dorpen aan, elk met een unieke stijl. De Lemax Caddington Village brengt bijvoorbeeld het Victoriaanse tijdperk tot leven met nostalgisch aandoende winkeltjes, kerkjes en huisjes. Vail Village maakt weer een heel andere indruk met verschillende skihuisjes, cabines en goedgemutste figuurtjes op skieën of rondom een vuurtje. Ook kunt u ervoor kiezen een suikerzoet dorpje te creëren met de huisjes van Sugar ‘n’ Spice, gemaakt van snoep en koek. Het leuke is dat u al deze verschillende collecties kunt combineren tot uw eigen originele dorp. Bekijk ons gehele aanbod en stel uw eigen Lemax kerstdorp samen.