Je huis lekker op pimpen

Pimp uw huis een keer lekker op

Er zijn weleens van die momenten dat je eigenlijk een beetje uitgekeken bent op je interieur. Je zou eigenlijk wel eens iets anders willen. Dan is het  de hoogste tijd om je huis een keer op te pimpen. Even een ander kleurtje op de muur of de kamer een heel andere indeling geven doet wonderen. Dus pimp uw huis eens even op en je kunt weer genieten.

Waar begin je mee als je huis wil gaan op pimpen?

Als je plannen hebt om je huis te gaan pimpen dan is het belangrijk dat je eerst even gaat bedenken wat je precies wil gaan doen wil je een nieuw kleurtje op de muur of een ander vloerkleed wil je wat nieuwe accessoires aan gaan schaffen. als je dit zo een beetje in kaart heb gebracht kun je een plan van aanpak gaan maken en alle spullen daarvoor in huis gaan halen zodat de klus pimp uw huis binnen korte tijd gerealiseerd is.

Wil je de woonkamer op pimpen haal eerst alles er uit

Je hebt besloten dat je de woonkamer wil op gaan pimpen. De muren krijgen een ander kleurtje en daar wil je als eerste mee gaan beginnen. Dan is het verstandig om eerst alles uit de woonkamer te halen indien dat mogelijk is of anders aan de kant te schuiven zodat je de ruimte hebt om de muren een ander kleurtje te geven. Als je dit gedaan hebt is de klus pimp uw huis echt gestart.

Zet de meubels eens op een andere manier terug

Nadat de muur  een ander kleurtje heeft gekregen en deze goed opgedroogd is kunnen alle meubels weer terug. Het leukste is om te proberen de meubels anders  neer te zetten. Dit geeft je helemaal het gevoel van een nieuwe woonkamer. Zo pimp je de woonkamer al een beetje op. Heb je meubels al jaren op dezelfde plaats staan dan is het leuk om dit eens een keer te veranderen en je zult zien de kamer fleurt er helemaal van op.

Pimp uw huis op met nieuwe woonaccessoires

Je kunt de woonkamer nog verder op pimpen door het gebruik van nieuwe woonaccessoires. Dat kan je doen door bijvoorbeeld door een nieuw vloerkleed aan te schaffen die dezelfde kleur heeft als de pas geverfde muur. Je kunt ook kiezen voor nieuwe kussens op de bank of kaarsen in de dezelfde kleur van het vloerkleed en de muur, Zo  wordt de nieuwe kleur  op de muur helemaal in je interieur opgenomen en zo pimp je de woonkamer helemaal op. Daarnaast kun je de kamer nog verder opfleuren door bijvoorbeeld wat kleurige schilderijen  op te hangen die helemaal bij de nieuwe kleur van de woonkamer passen.

Geef een antwoord