Wat zijn de trendkleuren voor dit jaar?

Wil jij jouw huis een metamorfose geven maar weet je niet zo goed welke kleur je terug wilt laten komen? Met de hippe kleuren van dit jaar geef je jouw interieur een make-over! Van knallende kleuren tot zachte tinten, dit jaar kan het allemaal. Benieuwd naar de kleuren van 2024? Lees dan verder! 

Beige 

Beige is een kleur die we vorig jaar ook al veel zagen terugkomen. Door de geliefde Japandi woonstijl is de kleur hot and happening. Toch zal er in 2024 op een andere manier gebruik worden gemaakt van deze natuurtint. Waarbij de voorgaande jaren de kleur op een zachte manier werd gebruikt, zal er nu meer contrast komen. Door de beige kleur te combineren met donkerbruin zal er meer diepte en sfeer in je huis ontstaan. 

Zilver 

Zwarte stalen deuren en messing details zijn niet meer weg te denken. Toch gaat hier verandering in komen. Zilver en chroom zijn de trend voor dit jaar. Het is een ideale kleur want het past zowel in een modern als industrieel interieur. Het heeft een koele uitstraling die ook als luxe gezien kan worden. 

Lila 

Lila is een kleur die we eerdere jaren nog niet zoveel hebben gezien in ons interieur. Maar dit jaar zal de kleur steeds populairder worden. Het is niet meer nodig om deze kleur alleen in een kinderkamer op de muur te verven. Maar het kan en mag nu ook door het gehele huis verwerkt worden. 

Neon

Fluorescerende kleuren zijn ook niet weg te denken dit jaar. En dit vinden sommige mensen verschrikkelijk, maar andere juist er mooi. Wil je ook een felle kleur in je interieur? Dan kan je uiteraard klein beginnen met woonaccessoires in een fluorescerende kleur. Ben je al groot fan van sprekende kleuren? Dan is het ook helemaal trending om het terug te laten komen in een meubelstuk zoals een fauteuil. 

Hoe kan je deze kleuren terug laten komen? 

Het is natuurlijk niet zo dat je een kleur meteen overal hoeft toe te passen. Juist het gebruik van verschillende kleuren en tinten maakt een huis sfeervol. Deze trendkleuren zijn uiteraard erg mooi op de muur, of in grote meubelstukken maar je kan het ook wat subtieler doen. Ga op zoek naar leuke decoratie zoals kussens of schilderijen met jouw favoriete kleur van 2024. Wil je de trend ook al terug laten komen bij de voordeur? Bij Naambordjebestellen.nl is het mogelijk om je eigen voordeurbordje te ontwerpen. Dan kan je meteen met de trend mee gaan!