Speelhuisje Louise maakt kinderdromen waar

Speelhuisje Louise zorgt ervoor dat dromen werkelijkheid worden. De dromen van kinderen laten uitkomen. Wie wil dat niet? Gelukkig kan dat heel eenvoudig en met veel plezier worden gerealiseerd. Een plek om te dromen, te spelen en verjaardagen te vieren: een speelhuisje kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt en stelt geen grenzen aan de vreugde van ouders en kinderen.

Hoe maak je van het speelhuisje Louise een kinderparadijsje?

Speelhuisje Louise, daar droomt toch bijna elk kind van? De eigen vier muren in de tuin, om ongestoord te kunnen spelen, om zich terug te trekken, om schatten te verstoppen en om vrienden uit te nodigen. Een speelhuisje is misschien ook wel de perfecte manier om de computer en tv minder interessant te laten zijn. Om je droom van een kinderspeelhuis uit te laten komen, hoef je geen grote tuin te hebben of een doe-het-zelf koning te zijn. Je kunt het product hier alvast bekijken.

Benodigde ruimte

De ruimte die je nodig hebt voor een “normaal” speelhuisje moet echter ook enigszins worden voorbereid. Zo moeten er bijvoorbeeld enkele bestratingsplaten op een laagje grind worden gelegd, zodat het huis stabiel en recht blijft. Voor speelhuisje Louise heb je minimaal 10 m2 nodig en het is raadzaam om voor een langere levensduur een bodem erin te leggen. Als u het huisje gewoon op het gazon zet, bestaat het risico dat het wegzakt als het vochtig wordt. Met als gevolg dat het scheef kan gaan staan. Hout is het gebruikelijke natuurlijke materiaal voor kinderspeelhuizen, en het heeft verzorging en onderhoud nodig. Maar dat is juist ook het leuke van speelhuisje Louise. Je kan het samen met je kind(eren) naar hartelust zelf schilderen in de leukste en vrolijkste kleuren. Of als je heel creatief en handig bent, misschien zelfs wat extra’s toevoegen qua schildering. Let er bij het schilderen wel op dat de verf of beits die je gebruik deze niet giftig is, omdat kinderen vaak dingen in hun mond stoppen of eraan likken.

Er is een uitgebreide keuze aan hele leuke speelhuisjes maar ook speeltoestellen, schommels, zandbakken en accessoires. Hier worden kinderdromen waar.