GroenRijk Tilburg

Winkelketen GroenRijk heeft meerdere vestigingen in Noord-Brabant. Eén van de vestigingen van dit grote tuincentrum vind je in Tilburg. GroenRijk Tilburg is een veelzijdig tuincentrum, met een zeer centrale ligging en een grote parkeerplaats. In het tuincentrum kun je planten, bomen en bloemen voor buiten kopen, maar ook allerlei items voor in huis. Denk hierbij aan kamerplanten, potten, vazen, woonaccessoires, kunstbloemen, kaarsen en kussens. En wil je een mooi bosje bloemen kopen? Dan ben je bij dit tuincentrum ook aan het juiste adres.

Verder heeft het tuincentrum de afdeling WaterRijk voor vijveraanleg en -onderhoud en de afdeling DierenRijk voor honden, katten, knaagdieren, vissen en vogels. En heb je dorst en/of honger gekregen van al dat winkelen? Dan kun je iets drinken en/of eten in het café van het tuincentrum.

buxus-snoeien

De openingstijden van het tuincentrum

GroenRijk Tilburg heeft ruime openingstijden. Op maandag is de winkel van 11:00 uur tot 18:00 uur geopend. Op dinsdag, woensdag en donderdag opent de winkel om 09:30 uur en sluit deze om 18:00 uur. Op vrijdag opent de winkel om 09:30 uur en sluit deze pas om 20:00 uur. Op zaterdag is de winkel open van 09:00 uur tot 17:00 uur en op koopzondag kun je er terecht van 12:00 uur tot 17:00 uur.