Kies je voor een aanbouw aan huis of uitbouw van de woning?

Je woon en leefruimte vergroten? Dan kun je verhuizen naar een grotere woning. Maar wanneer je erg naar je zin woont en voldoende buitenruimte hebt kun je ook voor een uitbouw woning of aanbouw huis kiezen. Wat zijn de verschillen en wat zijn de mogelijkheden?

Of je nu voor een aanbouw of uitbouw kiest. Je vergroot in beide gevallen vaak de woon en leefruimte die een woning heeft. Maar er zijn wel degelijk verschillen. Een beetje afhankelijk van de plaatselijke verordeningen van de gemeente waarin je woont. Zo mag je in veel gevallen een aantal meter vrij uitbouwen. Bij aanbouwen betreft het vaker om een groter oppervlakte waardoor je toch aangewezen bent op het verkrijgen van een vergunning.

Waar je ook voor kiest, wij zijn je graag van dienst en ontzorgen je door voor het project te zorgen en je de mogelijkheden te vertellen. Of je nu kiest voor een uitbouw of toch die aanbouw. Wel of geen vergunning nodig hebt.

Aanbouw huis een ingrijpend project?

Wanneer het aan ons ligt nemen wij je al het werk voor het plaatsen van een aanbouw uit handen. Van de vergunning die aangevraagd moet worden tot de mogelijkheden die er zijn. Zo kun je voor specifieke materialen, plek en ruimten kiezen. Maar misschien kan het veel efficiƫnter of op een heel andere manier waardoor je zowel buiten als binnen ruimte kan behouden. Waar je tijdens de mooie zomermaanden weer van kunt profiteren.

Steeds meer mensen willen de woonruimte vergroten en in verbinding staan met buiten. Dit is een van de mogelijkheden die wij aanbieden. Tijdens het uitbouwen van een woning of aanbouwen aan een woning houden wij hier rekening mee.

Omdat het aan- en uitbouwen van een woning geen klein project is begrijpen wij ook dat het soms best spannend kan zijn. Daarom laten wij je graag kennismaken met onze kennis over bouwen. Wij schatten ieder project op waarde, staan voor kwaliteit en zorgen voor klantentevredenheid.

Je bent daarbij ook verzekerd van absolute vakmensen die voor je aan de slag gaan.

Daarom kies je voor een uitbouw woning.

Als jij het kan bedenken kunnen wij het maken. Wij geven letterlijk vorm aan ieder huis met een prachtige uitbouw. Zo ben je verzekerd van meer ruimte in welke vorm dan ook. Of dit nu een ruimte als schuur betreft, praktijk aan huis of investering in de waarde van een woning. Wij hebben oog voor details, doel en realiseren. En dat laatste gaat vaak bijzonder snel door onze kennis en al de mogelijkheden die wij hebben.

Laten wij een adviesgesprek hebben zodat jij je kunt oriƫnteren over de mogelijkheden. Laat vooral je verbeelding spreken en vertel ons wat je in gedachten hebt. Zijn wij eruit, dan gaan we bouwen.