PVC Vloer immer populairder

PVC Vloer immer populairder

In de Nederlandse zitkamer wordt het gebruik van een PVC vloer steeds populairder. Waar eerst het gebruik van een laminaatvloer nog het meest populair was haalt de VC vloer toch aanzienlijk in. PVC vloeren beschikken over dan ook vele voordelen ten opzichte van onder andere een laminaatvloer of een vloer van echt hout. Wanneer men een PVC vloer namelijk gaat vergelijken met andere soorten vloeren krijg je al snel te maken met de voordelen van bepaalde eigenschappen, zoals die van acryl en  natuurlijke materialen. Vaak heeft acryl meer voordelen maar kan het ook zijn dat juist de charme van een houten vloer de doorslag geeft.

Voordelen van een PVC vloer

Een PVC vloer is gemaakt van een blijvend product welke echt slijtvast is. De PVC vloer is door de samenstelling van eigenschappen ook bijzonder geschikt voor in een woning waar ook vloerverwarming beschikbaar is. Het verzorging van een PVC vloer is perfect, je kunt deze eenvoudig schoon en goed behouden. Vaak krijg je ook nog eens garantie bij de aankoop van een PVC vloer wat er voor zorgt dat je jarenlang verzekerd bent van een mooie vloer.

Kosten van de PVC vloer

In de kosten van een PVC vloer kan erg veel contrast zitten. Dit is hoofdzakelijk afhankelijk van het merk, de kwaliteit, de dikte, de toplaag of het design. Er zijn erg veel mogelijkheden bij PVC vloeren wat de keuze vaak ingewikkeld maakt. Gemiddeld dien je bij een PVC vloer te denken aan een prijs van €25 per m2.  Vanzelfsprekend is het bij het uitzoeken van de PVC vloer natuurlijk urgent dat je een PVC vloer kiest die goed aansluit bij je wensen.

Geef een antwoord