Pimp de Kinderkamer!

Bij Dreumes enZo kun je heel fijn de kinderkamer in een nieuw jasje steken. Een fijne shop voor kinder woonaccessoires, je kunt er heerlijk rondsnuffelen tussen de spulletjes voor de allerkleinsten, maar als je kindje iets ouder is kun je hier prima terecht.

Om je kind te blijven inspireren is het soms wel eens nodig om hun kamertje eens lekker te pimpen. Wat oude spulletjes vervangen, een nieuw kleurtje op de muur en samen al het oude speelgoed eens uitzoeken. Wellicht zijn er wel spulletjes bij, waar je kind klaar voor is om afscheid van te nemen. Je kunt ze samen aan een goed schenken, maar samen verkopen op een rommelmarkt of marktplaats kan ook heel leuk en leerzaam zijn. En van de opbrengst koop je leuke nieuwe spullen om hun kamertje te pimpen.

Een nieuwe look creëer je heel snel met  leuke kinderkamer posters. Posters kom je niet vaak meer tegen, vroeger hingen de kinderkamers  vol met posters, gescheurd uit een tijdschrift en vaak zo op het behang geplakt. De posters die ze in deze shop verkopen hebben bijna allemaal een vintage look of nostalgisch tintje.

Zo zijn er hele leuke varianten met Uil, hert of Roodkapje van Jojojanneke. En natuurlijk niet te vergeten die Hippe Superman voor jongetjes.  Maar ook voor dromerige peuters kun je hier goed terecht, de mooie droomposters van Kaartje of Kip bestaan allemaal uit 2 delen. Een gedeelte met afbeelding en een kleinere posters ernaast met een gedichtje erop. Leuk om dit samen met je kleintje te lezen voor het slapen gaan.

Naast de uitgebreide collectie posters kun je er ook terecht voor muurstickers, voor kleine en grote kinderen is er een uitgebreide collectie. Ga eens kijken bij de categorie muurstickers babykamer. De collectie is zo groot dat je er altijd wel een passende sticker vind voor jouw kleintje.

Geef een antwoord