Geef je interieur een make-over voor een klein prijsje

Woontrends komen en gaan, en vaak zijn we na een tijdje dan ook uitgekeken op ons interieur. Om je prettig te blijven voelen in je huis, is het belangrijk dat je interieur spannend en up-to-date blijft. En dat betekent heus niet dat je elke maand een compleet nieuw interieur hoeft aan te schaffen. Kleine details aanpassen kunnen al veel verschil maken en je interieur opfrissen hoeft helemaal niet duur te zijn. In deze blog lees je hoe je je inrichting kan opfleuren zonder een fortuin uit te geven. 

Interieurfolie

Interieurfolie is speciale, hoogwaardige, zelfklevende folie, waarmee meubels, wanden, kasten, tegels et cetera voorzien kunnen worden van de hipste printjes. Van modern marmer tot stoer panterprint tot lieve bloemetjes: er is voor ieder interieur wel een leuke print. Bovendien is het makkelijk zelf aan te brengen en is daarmee een hele goedkope en gemakkelijke manier om je interieur op te frissen. Waarom zou je nieuwe meubels kopen wanneer je je oude meubels voor een fractie van de prijs kan oppimpen?

Swappen maar!

Je weet wat ze zeggen: one man’s trash is another man’s treasure. Oftewel: de dingen waar jij op bent uitgekeken, kan een ander helemaal geweldig vinden. Doe daarom een grote schoonmaak en bekijk wat je wil houden en wat weg kan. Alles wat je niet meer wil hebben, kan je naar de kringloopwinkel brengen. Daar kan je gelijk wat nieuwe items voor je interieur scoren. Vaak vind je in de kringloopwinkel hele unieke one-of-a-kind spullen. Maar als je het helemaal budget-proof wil houden, dan kun je een ruilavond met vrienden en/of familie organiseren. Iedereen brengt mee waar hij of zij op is uitgekeken en ruilen maar! Wil tante Toos haar vintage vaas ruilen tegen jouw stoffige lamp? No problemo!