Zeer positieve ervaring met Betongoed

Recent was ik op zoek naar een webshop waar ik sierbeton kan kopen. Ik ben iemand die houdt van tuinieren en graag continu iets nieuws in de tuin wilt hebben. Echter wist ik nog niet precies wat. Daarom ben ik in tuinmagazines en op social media op zoek gegaan naar inspiratie voor mijn achtertuin. Al gauw kwam ik bij verschillende bladen en pagina’s tegen dat betonnen producten trending zijn! Zodoende ben ik op zoek gegaan naar een fabrikant en / of webshop waar ik dit kon vinden.

Betongoed

In mijn zoektocht kwam ik al gauw uit bij de webshop van Betongoed. Ik zag eerder al iets over verhoogde plantenbakken, iets wat ik zelf ook heel graag zou willen maken! Echter had ik daar nog geen muurtje voor. Op Betongoed zag ik dat je dit gemakkelijk zelf kunt creëren door middel van stapelblokken of L elementen. De L-vormige elementen kun je gemakkelijk schuin zetten en aan elkaar vast maken waardoor je op een snelle maar mooie manier een muurtje kunt maken. Daarmee kun je jouw verhoogde plantenbak maken. Ditzelfde geldt voor stapelblokken. Met speciale lijm kun je deze blokken op elkaar zetten en vastmaken. Nu zag ik dat Betongoed deze ook in het antraciet heeft! Iets wat ik zeer modern vind en past bij de bestrating van mijn achtertuin.

Snelle levertijd

Ik besloot een hele zwik aan blokken in te kopen. Deze werden heel erg snel geleverd en ik ben direct aan de slag gegaan. Het creëren van het muurtje voor de verhoogde plantenbak viel mij heel erg mee. Dit ging zeer gemakkelijk en met de later ingekochte kit kon ik de blokken gemakkelijk zelf vastmaken. De kwaliteit van de blokken is uitstekend en dat allemaal voor lage prijzen. Ik ben een zeer tevreden klant van Betongoed en kan hen bij iedereen aanbevelen!