Ontspannen de verhuizing door

Verhuizen is een hele opgave en wordt door velen bekroond tot een stressvol life-event. We kennen het vast allemaal wel, dat moment dat je voor je kledingkast staat en je je ineens weer herinnerd waarom het een IKEA kast was. Gemaakt om in elkaar te zetten, niet uit elkaar te halen. Of het moment dat je je sowieso afvraagt waarom je zo immens veel spullen hebt en je er eigenlijk achter komt dat je toch een stiekeme verzamelaar bent, of gewoon slecht dingen weg kunt gooien.

Ja, ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat verhuizen een rotklus blijft. Maar wat als ik je nu vertel dat verhuizen niet meer zo stressvol en belastend voor je lichaam hoeft te zijn? Hieronder licht ik toe wat een verhuislift precies is, hoe die gebruikt moet worden en wat de voordelen van het inschakelen van een verhuislift zijn.

Wat is een verhuislift en hoe werkt het?
Een verhuislift is een lift die wordt gebruikt om (hele) zware, grote spullen omhoog of omlaag te tillen, ideaal dus voor een grote verhuizing. Voorbeelden waar je aan kunt denken zijn: wasmachine, droger, piano, koelkast etc.

De verhuislift wordt geplaatst voor de gevel van je huidige woning, waarbij het belangrijk is dat de ondergrond stevig is. Vervolgens is de lift klaar om bedient te worden. Het bedienen kun je zelf doen of uit handen geven aan een gespecialiseerde bediener waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van de verhuislift. Hierdoor bespaar je een hoop kosten. Verder is het van belang om bij het bedrijf waar je de verhuislift huurt te informeren naar de hoogte van de lift, niet elke lift komt namelijk even hoog.

Wat zijn de voordelen van een verhuislift?

Efficiënt de verhuizing door


Door te kiezen voor een verhuislift maak je een enorme tijds efficiënte keuze. Je hoeft niet meer te zeulen met al die honderden dozen en veel te zware meubelstukken. Hierdoor bespaar je een hoop tijd en kun jij je focussen op andere taken binnen de verhuizing.

Geen overbelasting voor je lichaam


Door een verhuislift in te schakelen kies je voor je eigen lichaam. Door de hele dag in de weer te zijn met het sjouwen van dozen en meubelstukken, nemen we al snel een verkeerde houding aan. Want zeg nou eerlijk, dit is zo’n moment van niet zeuren en doorpakken. Dit kan er dus voor zorgen dat je je rug continu overbelast en je na afloop klachten ervaart.

Oftewel, verhuislift Dordrecht neemt simpel gezegd het (zware) tilwerk van je over en zorgt ervoor dat je een stuk ontspannender de verhuizing doorkomt!

Bron: www.stylishcolors.eu