Het Kadaster online

KadastraleKaart.com wordt ook wel eens het Kadaster online genoemd. Dit om de simpele reden dat de informatie die je er vindt geleverd is door het Kadaster en dus altijd de meest actuele en ook kloppende informatie is. Het bezoeken van het platform is zonder meer de moeite waard,  zeker als je van plan bent een perceel grond of een object op een bepaald perceel te kopen.


Sluit een abonnement af en verkoop nu ook je grond op de online kadasterkaart

In principe kan iedereen gratis gebruik maken van de online kaart. Je kunt zien waar de perceelsgrenzen lopen en wil je extra informatie, dan kun je die tegen een geringe betaling downloaden. Ook kun je eventueel een abonnement afsluiten als je denkt er vaker gebruik van te gaan maken. Grond verkopen? Dat kan inderdaad tegenwoordig ook via Kadastrale Kaart.com.

De eerste vier weken zijn gratis, maak er dus gebruik van

Jouw grond verkopen via het online platform is even gemakkelijk als doeltreffend.  Een paar muisklikken en je zet de grond in de spotlight, want het door jou aangeboden perceel zal uitgelicht op de kaart van ons land te zien zijn. KadastraleKaart.com is toch al een ideaal platform als je grond wilt verkopen. Zo maken bijvoorbeeld 150.000 mensen gebruik van de website en worden geen courtage kosten berekend. Bovendien bied jij de grond aan bij precies de juiste doelgroep en kun je direct contact leggen mocht iemand belangstelling voor jouw grond hebben.  Kosten worden er de eerste vier weken niet gerekend. Zorg dus dat je binnen die tijdspanne de grond verkocht hebt, dan bespaar je heel erg veel geld. Want iedereen die weet hoe duur adverteren is. Met de extra optie is KadastraleKaart.com een nog aantrekkelijker platform geworden en zullen nog meer mensen er een beroep op doen.